Киево – Парма неделя 28 Април

Двубоят Киево – Парма от  Серия А на Италия ще се проведе на 28 април (неделя) от 16:00 часа. Страните от долната половина на Серия А бяха изправени пред тежък край на сезона, след като тяхното изпадане бе потвърдено. Но миналата седмица домакините успяха да спечелят впечатляващата победа с 2: 1 в Лацио.

Коефициентът за победа на Киево е 3.10Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Парма е 2.40. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Киево – Парма: Статистика Н2Н

Parma Calcio не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Киево са в серия от 3 поредни домакински загуби.
Статистиката на Киево като домакин този сезон: 1-5-10.

Киево – Парма: Прогноза

Парма дойде тук, като допусна в 81% от пътуванията си, докато те са изправени пред страна от Киево, които показаха какво могат да направят в голямата победа на миналия уикенд. Междувременно Gialloblu са запазили мрежата си празна само за 15% от техните мачове от Серия А този сезон. Те направиха 1-1 в обратния мач, а домакините отстъпиха в осем мача. В резултат на това подкрепяме двата отбора да отбележат и победа за Парма.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com