Кийс срещу Младенович в Пекин

Американката е амбицирана да запише трета поредна победа над представителката на Франция. Поставената под номер осем Мадисън Кийс (САЩ) излиза срещу Кристина Младенович (Фра) в понеделник не преди 13:30 часа българско време в среща от втори кръг на супер турнира в Пекин, Китай (WTA Premier Mandatory). Американката се поздрави с успеха в последните си два мача с французойката в тура.

Залози за нова победа на Кийс се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете за краен успех на Младенович са оценени на 3.50.

Мадисън Кийс загуби сет, но намери път до победата в двубоя си от първи кръг срещу участващата с „уайлд карт“ Инг-Инг Дуан (Кит) с резултат 6-0 4-6 6-1. При още един успех, тя ще стигне за втора поредна година до 1/8-финалите на „China Open“, което е и най-доброто й постижение в турнира до момента.

Кристина Младенович прескочи първото стъпало в Пекин след трудна победа над бившата номер едно в света Йелена Янкович (Сър) с 6-3 5-7 7-6(4). Tова беше първата й победа в надпреварата.

Кийс води с 2-1 победи в преките си сблъсъци с Младенович досега. Последният от тях беше на Олимпиадата в Рио де Жанейро и завърши с тайбрек в третия решителен сет за крайното 7-5 6-7(7) 7-6(5) за американката.

Ако отново се справи с Младенович, Кийс ще срещне в следващата фаза победителката от двубоя между деветата в схемата от Русия Светлана Кузнецова (1.22 за победа) и Мисаки Дои (Япо). Кузнецова и Дои не са играли една срещу друга до момента.

Не забравяйте, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Важат условия.

Вижте всички залози, коефиценти и прогнози за Bet365 Тенис – Bet BG.com

Save