Кики Бертенс – Ашли Барти 11 Януари bet365

Двубоят между Кики Бертенс – Ашли Барти ще се проведе на 11 януари (петък) от 05:00 часа сутринта българско време в среща от 1/2-финалите на турнира в Сидни, Австралия (WTA Premier). Австралийката няма загуба в досегашните си сблъсъци със съперничката си от Европа.

Залози за победа на Барти се приемат при коефициент от 1.53. Шансовете на Бертенс да вземе първия сет са оценени на 2.25, а тези да спечели мача- на 2.50.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Бертенс мина експресно през 1/4-финалите, сломявайки Юлия Путинцева (Ках) с категоричното 6-2 6-2. Така тя се доближи на крачка от първи финал на австралийска земя и юбилеен десети в кариерата си.

Барти също се класира за последните четири след „чиста“ победа, след като подчини Елизе Мертенс (Бел) с резултат 6-3 6-3. Тя се цели в нов финал в надпреварата, след като преди 12 месеца Анджелик Кербер я лиши от трофея.

Барти има две победи от също толкова изиграни мача с Бертенс до момента. Най-скорошният от тях бе миналото лято в Монрела и приключи при резултат 6-3 6-1.

В другият 1/2-финал на „Sydney International“ една срещу друга ще застанат шампионката от 2015 година Петра Квитова (Чех) и квалификантката Алиаксандра Саснович (Блрс). Квитова (1.40 за победа) има да си връща на Саснович за загубата на Уимбълдън 2018 в едиинствения им мач досега.

Основни спонсори на събитието: Emirates, Aperol Spritz, Dunlop, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com