Киргистан – Южна Корея 11 Януари bet365

Двубоят между Киргистан – Южна Корея ще се проведе на 11 януари (петък) от 18:00 часа в среща за висша лига. Киргистан се опита да направи невъзможното и почти стигна до финалната точка в последния си мач. Мощните китайци получиха победа за и това беше само голям късмет, който помогна на Дракона да се измъкне.

Коефициентът за победа на Киргистан 15.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00Залози за това Южна Корея да победят се приемат с коефициент 1.14. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Киргистан – Южна Корея: Двубой статистика

Република Корея нямат загуба в последните си 9 мача.

Киргистан – Южна Корея: Прогноза

Пауло Бенто ще иска момчетата му да направят изявление пред останалите отбори и да се отърсят от всякакво чувство на спокойствие или самодоволство от съблекалнята. Най-вероятно този мач ще бъде последната възможност за Taegeuk Jeonsa да играе като преобладаващ фаворит. Присъствието на Китай в групата също ще действа като катализатор за успеха на екипа в тази среща.

Корея ще иска да бъде начело на групата и за това ще трябва да спечели този мач. И ако скорошната форма е някаква индикация, екипът ще постигне тази цел. Мъжете на Бенто са на девет мача без загуба и са запазили мрежата си празна в последните си три мача.

Техните опоненти за играта, Киргизстан, загубиха три от последните си пет мача, а останалите две победи бяха срещу слаби страни като Филипини и Йордания.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG