Кливланд удържа Финикс в Аризона

Шампионът на НБА Кливланд записа пета победа в последните си шест мача и общо двадесет и осми успех за сезона. ЛеБрон Джеймс и останалите от селекцията на Тайрон Лу удържаха отбора на Финикс Сънс, като Кавалиърс спечелиха със 120:116. Краля вкара 28 точки и получи сериозна подкрепа от останалите две суперзвезди на отбора от Охайо – Кевин Лав и Кайри Ървинг.
Джеймс и Ървинг направиха и по 7 грешки, а Кавс записаха общо 20 в тази статистическа категория, но и това не ги спря по пътя към поредната победа. ЛеБрон хвана 8 борби и даде 4 асистенции, Кайри вкара 27 и направи 7 завършващи паса, докато Лав реализира 25 и овладя 10 отскочили топки.

Това е едва втори двубой от дългата серия на Кливланд далеч от дома, а до 19 януари на шампионите предстоят още четири гостувания, заключителното от които е повторение на последния финал на НБА срещу Голдън Стейт.

Гардовият тандем на Финикс бе почти перфектен, но и това не помогна на отбора да победи. Ерик Бледсоу вкара 31 точки, а Девин Букър – 28. Тайсън Чандлър пък завърши с „дабъл-дабъл“ от 10 точки и 15 борби при поражение №26 на отбора от Аризона.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365