Кливлънд Кавалиърс – Бостън Селтик 20 Май

Двубоят между Кливлънд Кавалиърс – Бостън Селтик ще се проведе на 20 май (неделя) от 03:35 часа след полунощ българско време в двубой номер три от финала в Източната конференция на НБА. Кливлънд има да наваксва изоставане в резултата от 0-2, след като претърпя поражения в първите два мача в крепостта на съперника – “TD Garden“.

Залози за успех на Кавалиърс в идната схватка се приемат с коефициент 1.33, а пазарът затова домакините първи да стигнат до 20 точки е фиксиран със стойност 1.55. Шансовете на Селтикс да се поздрави с трети пореден успех в серията са оценени на 3.40.

 

Кливлънд не успя да измъкне нищо от залата на Бостън, отстъпвайки със средна разлика от 19 точки на мач. Актуалния вицешампион в лигата бе надигран с 94-107 точки в среща номер две. Макар да водеше в резултата до средата на третата четвъртина.

Феноменалното представяне на Леброн Джеймс във втората среща не бе достатъчно да спре домакинския победен ход на „келтите“ (9 безответни успеха в плейофите), които са устремени към първи финал в лигата от 2010 г.

Джеймс затвърди страхотната си форма с трипъл-дабъл от 42 точки. 12 асистенции и 10 борби. Лидерът на „кавалерите“, който надхвърли границата от 40 точки пет пъти от старта на плейофите. Получи леко разтежение на врата след удар на съперник във втората част, но очакванията са, че ще бъде възстановен за идния мач.

Джейлийн Браун бе над всички в състава на Бостън в сблъсък номер две. Завършвайки за втори пореден път в серията с 23 пункта на сметката си, към които добави и седем борби. Ал Хорфорд допринесе с 15 точки и 10 борби и има средно по 17.5 точки, седем борби и пет асистенции в елиминациите.

Бостън пристига в арената на Кавалиърс със самочувствието на отбор. Който никога досега в историята си не е губил плейофна серия след предимство от 2-0.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за топ събития от НБА с офертата на google search bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте Bet365 бет365 лайв На Живо. Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com