Клифтънвил – Бари Таун четвъртък 04 Юли

Двубоят между Клифтънвил – Бари Таун ще се проведе на 04 юли (четвъртък) от 21:45 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Отборите бяха неразделни в първия двубой, като в края на деветдесетте минути мачът завърши без резултат. Клифтънвил ще се постарае да обърне резултата във втората среща на собствен терен.

Коефициентът за победа на Клифтънвил е 1.40. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Бари Таун е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клифтънвил – Бари Таун: Статистика Н2Н

Barry Town не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Резултат от първият мач: Barry Town – Клифтънвил 0-0.
Клифтънвил са в серия от 3 поредни домакински победи.

Клифтънвил – Бари Таун: Прогноза

Гостуващият отбор има само една победа в последните си пет пътувания и се поддаде на загуба три пъти.

Като се има предвид лошата им форма, със сигурност можем да изключим шансовете на посетителя да намери гърба на мрежата и е повече от вероятно да им бъде дадено поражение. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com