Юрген Клоп нащрек за Уест Бромич

Мениджърът на Ливърпул предупреди играчите си да се готвят за сериозен тест срещу „дроздовете“ в събота. Юрген Клоп очаква, че футболистите му ще бъдат подложени на сериозно изпитание в събота, когато на „Анфийлд“ ще пристигне отбора на Уест Бромич за среща от деветия кръг във Висшата лига. „Дроздовете“ си тръгнаха с точка от визитата си на „мърсисайдци“ през миналата кампания и Клоп се готви за нова тежка битка срещу състава на Тони Пюлис.

Заложи bet365Залози затова Ливърпул да спечели мача се приемат с коефициент 1.25, а ставката за успех на Уест Бромич е 10.00. Коефициентът затова срещата да завърши наравно е 6.00.

„Във Висшата лига има много трудни препятствия и едно от тях е Уест Бромич. Уважавам този отбор, защото той се бори за всяка точка. През миналата година отпразнувах бурно спечелената точка, което бе изненадващо за мнозина, но аз бях много щастлив. Не знам дали ще бъда доволен на точка в събота, като това ще зависи от начина, по който ще се представим на терена“, каза Клоп, цитиран от Sky Sports.

Германският тактик потвърди, че няма контузени състезатели в тима след дербито срещу Ман Юнайтед в понеделник на „Анфийлд“, завършило при нулево равенство. Специалистът се надява холандският халф Джорджинио Вийналдум да бъде на линия за събота, след като се завърна към пълноценни тренировки по-рано тази седмица.

Ливърпул завърши наравно в последните си три мача срещу Уест Бром. Възпитаниците на Клоп са непобедени в миналите си 11 домакинства в първенството и ще влязат в идния кръг на четвърто място в таблицата с 17 точки, на две от лидера Ман Сити.

Противникът от „Дъ Хоутърнс“ пък се намира на 12-та позиция с 10 точки на сметката си. Възпитаниците на Пюлис завършиха наравно 1:1 във всеки един от предните си три мача във Висшата лига.

Не забравяйте, че ако срещата Ливърпул-Уест Бром завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.