Клуж – Рен четвъртък 07 Ноември

Двубоят между Клуж – Рен ще се проведе на 07 ноември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Клуж седи на второ място в група Е след три мача след победата си над Рен във Франция миналия месец, докато гостите в четвъртък тепърва ще търсят победа в Лига Европа този сезон и ще влязат в този мач в лоша форма.

Коефициентът за победа на Клуж е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Рен е 3.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клуж – Рен: Статистика Н2Н

Гиедриус Арлаускас има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на CFR Cluj. Raphinha е с 2 за Рен.
Рен нямат победа в последните си 5 мача като гост.
CFR Cluj са в серия от 5 поредни домакински победи.

Клуж – Рен: Прогноза

Уверени сме, че в мача от четвъртък ще бъдат постигнати под 2.5 гола и прогнозираме краен резултат в полза на Клуж. Домакините се насочват към мача като фаворити и вече са победили гостите си, така че Клуж е сигурен, че може да осигури още три точки пред собствените си фенове тази седмица. Рен загуби четири от последните си пет мача и не успя да се приспособи към европейския футбол през този сезон, и очакваме този разочароващ резултат в Лига Европа да продължи този четвъртък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com