Клуж – Славия Прага вторник 20 Август

Двубоят между Клуж – Славия Прага ще се проведе на 20 Август (вторник) от 22:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. CFR Cluj, които успешно запазиха короната си от румънската лига през миналия сезон, се радват на фантастичен старт на новата си кампания.

Коефициентът за победа на Клуж е 2.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Славия Прага е 2.70Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Клуж – Славия Прага: Двубой Статистика

Славия Прага нямат загуба в последните си 8 мача.
CFR Cluj нямат загуба в последните си 11 мача.
CFR Cluj не са губили в последните 9 свои домакинства.

Клуж – Славия Прага: Прогноза

CFR Cluj бяха доста обещаващи у дома този сезон, като победиха Астана и Макаби Тел Авив преди равенството си от 1: 1 със Селтик. Имайки предвид рекордите на Славия Прага в Европа, смятаме, че CFR Cluj Draw No Bet е чудесен избор тук. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com