Ковънтри Сити- Стоук Сити bet365

Двубоят между Ковънтри – Стоук Сити ще се проведе на 6 януари (събота) от 17:00 часа в среща от ФА КъпОтборът от Висшата лига Стоук  се изправя срещу отбора от Лига Две  Ковънтри Сити.

Коефициентът за победа на Ковънтри е 5.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози за това Стоук Сити да победят се приемат със ставка 1.72.

Ковънтри – Стоук Сити: Н2Н статистика

Първата среща между двата отбора  датира от 2008 г. , когато Стоук Сити спечели промоция във Висшата лига.

Стоук са спечелили 6 от 12-те си срещи между отборите докато играха  в Чемпиъншип от 2002 до 2008 г., а Ковънтри спечелиха 4 мача, и 2 са равенства.

Ковънтри обаче има лоша статистика у дома срещу Стоук – 1 победа , 2 равенства и 3 загуби от общо 6 мача.

Ковънтри са един от най-дисциплинираните отбори в Лига 2 този сезон и са загубили само 1 от последните си 7 мача на „Рико Арена“ във всички състезания.

 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от FA Cup са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG