Кой е BERRI SWEET?

BERRI SWEET е най-новото попълнение в нашият списък с мистериозни мултимилионери. Той влезе в него, след като спечели доста голям дял от печалбите си през 2017 г. За изминалата година той е най-големият победител, с обща печалба от $1,769,395.

Знаем, че BERRI SWEET е още един загадъчен шведски покер феномен. Но също така знаем, че той бе печеливш играч от средните лимити на PLO масите, преди да продължи да доминира на най-високите лимити.

Адаптирайки се към 6-max и хедс-ъп игрите, BERRI SWEET е завършен PLO играч. Голяма част от печалбата му през 2017 дойде от поредица от хедс-ъп мачове срещу онлайн ветерана от САЩ Дани „supernova9“ Стърн на $ 100/$ 200 и $ 200/$ 400 масите.

Малко след като двойката приключи играта си, Стърн обяви, че слага край на професионалната си покер кариера. Независимо дали това има нещо общо със загубите му срещу BERRI SWEET, има някаква вероятност и това да е изиграло някаква роля.

BERRI SWEET вече е е шестцифрена печалба за тази година. Имаме чувството, че най-доброто тепърва предстои от този все още неидентифициран покер феномен.

 

Вижте онлайн покер залата на bet365 ! За регистрация натиснете по- долу:

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 poker предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Получавате бонус до £100 с Vegas в бонуса за нови играчи на bet365 New Player 100euro Bonus. Запознайте се с най-новите incognito игри на Vegas в google search bet365 с впечатляващ 100% бонус за нови играчи на стойност до £100. С бонуса „Нов играч“ можете да дадете тласък на баланса си. Както и да се възползвате от възможността да разгледате фантастичния ни набор от топ събития и новини.

Следвайте всички актуални новини и оферти за bet365 poker само на bet365.

Мобилен покер в bet365 е на разположение на iPhone, iPad и Android. Изтеглете новото bet365 poker mobile app приложение, за да се насладите на свеж вид, по-бързо време за зареждане и по-добро мобилно покер действие. Бързо време за зареждане и опростена навигация с достъп до ексклузивните таблици Premium на bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG