Колчестър – Тотнъм 24 Септември

Двубоят между Колчестър – Тотнъм ще се проведе на 24 септември (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. Беше трудна седмица за шпорите, тъй като се разочароваха у дома и в Европа. „Шпорите“ попаднаха в сложна форма със само една победа в шест мача.

Коефициентът за победа на Колчестър е 13.00. Равенството в мача е оценено с 7.00. Коефициентът за победа на Тотнъм е 1.14. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Колчестър – Тотнъм: Статистика Н2Н

Междувременно Колчестър са по средата в класацията на четвъртото ниво, което ги остави просто на срамежлива позиция от плейофите.

Колчестър – Тотнъм: Прогноза

Колчестър е вкарал 11 пъти в 10 мача на ниво Лига 2 този сезон. Това не е най-лошият рекорд, но е малко вероятно да добавят към това срещу шпорите. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com