Конте за евентуалните нови на „Стамфорд Бридж“

Челси е лидер в класирането на английското първенство, но Антонио Конте има идеи как да направи тима си още по-силен. Ето какво отговори той на въпрос дали ще привлича футболисти през този месец.
„През януари винаги е трудно да взимаш силни играчи, защото другите клубове не искат да продават. Не ми харесва идеята да купуваме просто защото сега се купува. Не сме близо до никаква сделка, но все пак имам някакви идеи, по които вече работим“.

„Сините“ вече направиха два изходящи трансфера – на Оскар и Джон-Оби Микел в Китай.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365