Конте обясни защо е малко ядосан !

Мениджърът на Челси Антонио Конте обясни решението си да избере стража Тибо Куртоа за втори изпълнител на лондончани при дузпите по време на двубоя за „Къмюнити шийлд“ срещу Арсенал. Белгиецът не бе точен от бялата точка, а пропуск направи и новото попълнение Алваро Мората, което предопредели загубата на шампионите. Италианецът коментира и две от дискусионните решения по време на двубоя – червения картон на Педро Родригес и жълтия такъв на Вилиан, който бе показан на бразилеца за симулация в наказателното поле.

„Със сигурност е разочароващо, че във втори пореден мач срещу Арсенал завършваме с човек по-малко. Същото се случи и във финала за ФА Къп. Не съм прегледал запис на тази ситуация, както и на положението с жълтия картон на Вилиан, но много хора ми казаха, че второто е било чиста дузпа. Знаем много добре, че трябва да уважаваме решенията на реферите, но понякога те могат малко да те ядосат.

Куртоа е един от най-добрите играчи за изпълнение на дузпи. Ако имаш футболист, който по време на тренировките ти показва, че един от най-добрите в това отношение, го избираш да изпълни дузпа. Не забравяйте, че Мората, който е нападател, също пропусна. Мората е с нас само от две седмици.BET365 ГАРАНТИРА ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ КОЕФИЦИЕНТИ В КОННИЯ СПОРТ. НАЙ-ДОБРИ КОЕФИЦИЕНТИ ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ СЪСТЕЗАНИЯ В СЕВЕРНА АМЕРИКА, ЗА КОИТО ПРЕДЛАГАТ ЗАЛОЗИ ЗА ПОБЕДА И ПОДСИГУРЕН ЗАЛОГ. КОГАТО ЗАЛОЖИТЕ, ИМА КОЕФИЦИЕНТ ЗА ВАШАТА СЕЛЕКЦИЯ – И АКО НК Е ПО-ГОЛЯМ. TЕ ЩЕ ПЛАТЯТ ПО-ВИСОК КОЕФИЦИЕНТ! ЗАЛОЗИ АНТЕПОСТ, ТОТЕ/ПАРИ МУТИЕЛ (ЗАЛОЗИ И ДИВИДЕНТИ), ‘ДА НЕ СПЕЧЕЛИ’, ПОДОБРЕНА ПОБЕДА, ПОКРИТ ЗАЛОГ И НА ЖИВО СА ИЗКЛЮЧЕНИ. ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА КОЕФИЦИЕНТ ОТ ТАБЛОТО. BET365 РАННИ КОЕФИЦИЕНТИ, СИНГЪЛИ И МНОЖЕСТВЕНИ ЗАЛОЗИ. КАКТО И ЗАЛОЗИ ШОУКАСТ, ЗА КОИТО СЕ ПРЕДЛАГА ФИКСИРАН КОЕФИЦИЕНТ. НАПРИМЕР, АКО ИМА РАНЕН КОЕФИЦИЕНТ 4.00 ЗА ВАШАТА СЕЛЕКЦИЯ И ТЯ СПЕЧЕЛИ С 5.00, BET365LIVE ВИ ПЛАТЩАТ ПО 5.00!

Всички спортове

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване. Ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне. Лесно е да се прехвърляте от пазарите към предаването. Помагайки Ви да може да заложите и гледате, всеки път когато имате сигнал. За да получите добро качество на картината трябва да има добра връзка 3G или WiFi. Надяваме се, че ще се насладите на спорт пряко в Bet365, където и да сте.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и). Ако изберете затваряне на целия залог, тази сума ще бъде уредена и крайният резултат. Свързан със залога Ви, няма да повлияе на сумата, изплатена в сметката Ви.

АКО ИЗБЕРЕТЕ ЧАСТИЧНО ЗАТВАРЯНЕ НА ЗАЛОГА, АКТИВИРАЙТЕ ПЛЪЗГАЧА ЗА ЗАТВОРИ ЗАЛОГ. НАТИСКАЙКИ ИКОНКАТА ДО БУТОН ЗАТВОРИ ЗАЛОГ, ИЗБЕРЕТЕ СУМАТА, КОЯТО ДА ПОЛУЧИТЕ КАТО ЗАТВОРЕН ЗАЛОГ И ТАЗИ СУМА ЩЕ БЪДЕ УРЕДЕНА. ОСТАТЪКЪТ ОТ ВАШИЯ ЗАЛОГ ЩЕ БЪДЕ УРЕДЕН СПОРЕД КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ, СВЪРЗАН С НЕГО. ПРЕДЛОЖЕНАТА СУМА ЩЕ ЗАВИСИ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НА ВАШАТА . СЕЛЕКЦИЯ(И) И МОЖЕ ДА Е ПО-ГОЛЯМА ИЛИ ПО-МАЛКА ОТ НАЧАЛНИЯ ВИ ЗАЛОГ, ПОЗВОЛЯВАЙКИ ВИ ГАРАНТИРАНЕ НА ПЕЧАЛБА ИЛИ НАМАЛЯВАНЕ НА ПОТЕНЦИАЛНАТА ЗАГУБА. ЗАТВОРИ ЗАЛОГ Е ДОСТЪПЕН ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ СЪБИТИЯ И ПАЗАРИ ПРЕДИ МАЧ И НА ЖИВО. ЗА ЕДИНИЧНИ И МНОЖЕСТВЕНИ ЗАЛОЗИ ЗА РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ФУТБОЛ, ТЕНИС, КОННИ НАДБЯГВАНИЯ И БАСКЕТБОЛ. ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ЧАСТИЧНО ЗАТВАРЯНЕ НА ЗАЛОГ Е ДОСТЪПНА ЗА МОМЕНТА САМО ЗА ЕДИНИЧНИ ЗАЛОЗИ И ДИРЕКТНИ МНОЖЕСТВЕНИ ЗАЛОЗИ И НЕ Е НАЛИЧНА ЗА ДРУГИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА МНОЖЕСТВЕН ЗАЛОГ. АКО ЗАТВОРИ ЗАЛОГ Е ДОСТЪПЕН ПРЕДИ СЪБИТИЕТО И НЕ ПРЕДЛАГАМЕ СЪБИТИЕТО НА ЖИВО. ЗАТВОРИ ЗАЛОГ ЩЕ БЪДЕ НЕДОСТЪПЕН СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО НА СЪБИТИЕТО.