Конте се оплака от безсънни нощи

Наставникът на Челси призна, че не спи спокойно напоследък заради лошите резултати на своя тим. Антонио Конте разкри, че има проблеми със съня заради кризата, в която изпадна неговия Челси в последния месец. Поредният удар върху спокойствието на италианеца нанесе отбора на Арсенал, който срази Челси с класическото 3:0 в събота в лондонското дерби от Висшата лига.

Междувременно, залози за победа на Челси над Хъл Сити като гост в събота се приемат при коефициент от 1.44. Шансовете на „сините“ да спечелят титлата в шампионата на Англия са оценени на 26.00, а тези да завършат сезона с трофей- на 3.25.

Челси не познава вкуса на победата в последния един месец и това се отразява сериозно върху психиката на бившия селекционер на Италия. Лондончани вече изостават с осем точки от лидера Ман Сити след шест изиграни кръга.

„Не спя добре със сигурност. Не спя. След този мач, тази загуба, за мен е нормално да не спя. Не само една нощ, а две. Когато не спя, реагирам по някакъв начин. Важно е да реагираш. Когато отборът ти се е представил лошо, това представяне е за всички – за мен на първо място, за моят екип на втори, а след това и на футболистите“, каза Конте.

В медиите на Острова се коментира, че Антонио Конте възнамерява да купи нови защитници и да прекрои отбраната си, която допусна 12 гола в последните четири мача. Според Daily Mail Конте е най-недоволен от изявите на Гари Кейхил и Бранислав Иванович.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.