Коняспор – Бешикташ неделя 07 Октомври

Двубоят между Коняспор – Бешикташ ще се проведе на 07 октомври (неделя) от 20:30 часа в среща от Супер Лига на Турция. Коняспор и Бешикташ ще приключат в неделя 8-мия кръг от турнира Супер Лига.

Коефициентът за победа на Коняспор е 4.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75Коефициентът за победа на Бешикташ 1.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Коняспор – Бешикташ: Двубой статистика

Като домакин, Atiker Konyaspor 1922 не е губил от Бешикташ ЖК в последните 4 срещи помежду им.
Марко Йевтович има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Atiker Konyaspor 1922. Джанер Еркин е с 3 за Бешикташ ЖК.
Мустафа Ятабаре е голмайстора на Atiker Konyaspor 1922 с 4 гола. Раян Бабел има 4 гола за Бешикташ ЖК.

Коняспор – Бешикташ: Прогноза

Това ще бъде много вълнуващ сблъсък и е много трудно да се предскаже. Домакините все още търсят стабилната форма, но те са повече от способни да останат незабелязани в тази среща. Най-справедливият резултат в този сблъсък трябва да бъде равенство.

Двете страни са доста продуктивни напоследък, докато защитата им рядко е в състояние да запази чиста мрежа. Затова в тази среща трябва да очакваме и двете страни да отбележат поне веднъж в мача, така че тълпата да се радва на ефективен сблъсък.

Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG