Копенхаген – Динамо Киев 07 Ноември

Двубоят между Копенхаген – Динамо Киев ще се проведе на 07 ноември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Копенхаген спечели с 3:0 у дома срещу Сондериск в лигата през уикенда, докато Динамо Киев постави четири гола покрай Лвов без отговор в своята национална лига.

Коефициентът за победа на Копенхаген е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Динамо Киев е 2.90. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Копенхаген – Динамо Киев: Статистика Н2Н

Йенс Стаге има повече жълти картони (2) от всеки друг играч на Копенхаген. Бенджамин Вербич е с 2 за Динамо Киев.
Копенхаген нямат загуба в последните си 5 мача.
Копенхаген са в победна серия от 3 мача.

Копенхаген – Динамо Киев: Прогноза

Уверени сме, че този четвъртък залог с двоен шанс за Копенхаген ще се изплати и предвидихме краен резултат в тяхна полза. И двата отбора играят добре в момента и досега са се представяли по много сходен стандарт в Лига Европа този сезон, така че, като имаме предвид това, очакваме близки и конкурентни деветдесет минути между двойката. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com