Копенхаген – Зенит Ст Петербург 20 Септември

Двубоят между Копенхаген – Зенит Ст Петербург ще се проведе на 20 Септември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Претовареният календар в Копенхаген ще бъде изправен пред друг много силен тест в четвъртък вечерта, когато руските гиганти Зенит идват да посетят Телия Паркен за първия кръг в новия сезон на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Копенхаген  2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Зенит Ст. Петербург  2.62Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Копенхаген – Зенит Ст Петербург: Двубой Статистика

Копенхаген не са губили в последните 7 свои домакинства.
Копенхаген са в серия от 6 поредни домакински победи.

Копенхаген – Зенит Ст Петербург: Прогноза

Този мач има перспективи да осигури много интересна вечер на футбола за фенове в Телия Паркен. Домакините елиминираха Аталанта в плейофите, след като запазиха две празни мрежи срещу една доста атакуваща линия на италианците.

Копенхаген се радва на феноменална домакинска форма с шест последователни победи в „Паркен“, преди срещата със „Зенит“. Въпреки това все още е трудно да подкрепим домакинската победа тук, знаейки, че посетителите имат звезда, затрупана с увереност, след като започма в новия сезон на Висшата лига.

Равенството би могло да бъде най-доброто от опциите за залагания, определени на коефициентите 3.40. Алтернативният залог ще бъде и двата отбора да вкарат. Копенхаген разкри многобройни отбранителни дупки в най-новата среща с Мидтиланд, а ние очакваме и Лъвовете да се откажат, както направиха в последните шест мача на Лига Европа по пътя.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com