Копенхаген – Т.Н.С. сряда 31 Юли

Двубоят между Копенхаген – Т.Н.С. ще се проведе на 31 Юли (сряда) от 20:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. TNS можеше да види как пътуването им в Шампионската лига приключва в сряда, тъй като основен обрат е необходим на шампионите от Уелс, за да преминат в третия квалификационен кръг.

Коефициентът за победа на Копенхаген е 1.10Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Коефициентът за победа на Т.Н.С. е 21.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Копенхаген – Т.Н.С.: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: ТНС – Копенхаген 0-2.
ТНС нямат загуба в последните си 13 мача като гост.
ТНС са в серия от 11 поредни победи като гост.

Копенхаген – Т.Н.С.: Прогноза

Домакините са масови фаворити, за да спечелят този сблъсък, като дори не се нуждаят от победа, за да го направят. Те са в командна позиция след победа като гост, но трябва да се съсредоточат, за да избегнат съдбата, подобна на последната им поява на този етап. Те загубиха с 2: 1 у дома от Жилина, спокойни от победата си в първа среща. Това обаче беше единствената им загуба в девет мача в това състезание, включително срещи с Лестър и Порто. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com