Копенхаген – Цървена Звезда Белград 13 Август

Двубоят между Копенхаген – Цървена Звезда Белград ще се проведе на 13 Август (вторник) от 21:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Пътуването до Белград никога не е било лесно, въпреки че Копенхаген ще се завърне в Дания, чувствайки се доволен от себе си.

Коефициентът за победа на Копенхаген е 1.90Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40. Коефициентът за победа на Цървена Звезда Белград е 4.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Копенхаген – Цървена Звезда Белград: Двубой Статистика

Аякс нямат загуба в последните си 5 мача.
Резултат от първият мач: ПАОК – Аякс 2-2.
ПАОК нямат загуба в последните си 6 мача.

Копенхаген – Цървена Звезда Белград: Прогноза

При залаганията „Копенхаген да спечели и под 3,5 гола“ хваща окото. Изпълнението им миналата седмица подсказва, че датският екип може да подобри Crvena на домашна земя, въпреки че не бива да очакваме фойерверки. Сръбската страна няма много да предложи в атака, особено като гост, както демонстрират последните им усилия в Хелзинки, макар и толкова солидни, колкото домакините бяха у дома през предишния кръг, тепърва ще показват всичко на което са способни. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com