Космически цени за билети за двубоя на Пулев и Джошуа на черната борса

Между 70 и 6 000 долара вървят билетите за двубоя на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на официалната „черна борса“.

Проверка на „Тема спорт“ показа, че талоните се продават изключително бързо, като за пореден път се оказва, че първите, които са успели да се сдобият с ценните хартийки по нормалния начин, са прекупвачи,

с цел впоследствие да изкарат солидна печалба от тях.

На сайта Viagogo.com желаещите да гледат на живо галавечерта на “Принсипалити Стейдиъм” в Кардиф могат да направят това, закупувайки билети на значително по-солидни цени. Минималната тарифа за най-горните редове, които първоначално бяха обявени за по 40 паунда, вчера следобед бе около 60. В същото време ВИП талоните, които бяха пуснати за 1500 лири, вървяха от 3 до 6 хиляди долара.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.