Косово – Фарьорски острови bet365mobile

Двубоят между Косово – Фарьорски острови от Лигата на нациите на УЕФА ще се проведе на 10 септември (понеделник) от 21:45 часа.  Лигата на нации на УЕФА е създадена, за да събере екипи на подобно ниво и да им позволи да се състезават и да напредват. По принцип Група D е за миньоните, но тук имаме две страни, които очакваме да процъфтяват в тази система и да се подобрят.

Коефициентът за победа на Косово е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70Коефициентът за победа на Фарьорските острови е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Косово – Фарьорски острови:  Двубой статистика

Косово нямат загуба в последните си 4 мача.
Фарьорските острови са загубили 22 от последните си 27 мача
Имаше само една среща между страните, победа с 2-0 Косово у дома през юни 2016 г.

Прогноза

И двата отбора бяха в добра форма напоследък, но Косово направи фантастично покачване от това да бъде нова държава от ФИФА, която да се състезава добре срещу подобни стандартни страни в толкова кратък период от време. Те са запазили 4 последователни чисти листа, включително и тези, които са били затворени в Азербайджан, и смятам, че ще успеят да запазят чист лист срещу Фарьорските острови тук. Печелившата цена за Косово е твърде ниска, но  Косово да спечели до нула е по- добра оферта, така че ще подкрепим нея.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Вижте ТВ Програма за мача тук.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири. Основни спонсори на събитието са: Volkswagenbooking.comHisense.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG