Коста Рика – Хондурас неделя, 08 Октомври

Двубоят между Коста Рика – Хондурас ще се проведе на 08 октомври (неделя) от 01:00 часа след полунощ в мач от квалификациите за Световното първенство КОНКАКАФ. Това е решаващата игра за двата отбора, тъй като квалификаторите на Conacaf World Cup са насочени към вълнуващ финал. Коста Рика, която седи на второ място в класацията, се нуждае от точка, за да резервира билетите си за Русия, но това ще се случи и ако САЩ победи Панама по-рано този ден.

Коефициентът за победа на Коста Рика е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Залози за това гостите от Хондурас да победят се приемат със ставка 5.00.

Коста Рика – Хондурас: Двубой Статистика

Коста Рика са невиждани в последните си четири мача срещу Хондурас, но само от тях е победа, а останалите 3 завършват с равенства.

Обратната среща на съответното квалифициращо приспособление е равен резултат от 1-1.

Коста Рика спечели последните си два квалификационни мача у дома срещу Хондурас с чиста мрежа. Те бяха без победа в предишните 7 с 4 равенства и 3 загуби.

Коста Рика – Хондурас: Прогноза

Коста Рика идва на гърба на добър кръг от резултати, а доверието им ще бъде високо, тъй като резултатите се озоваха срещу зоните с тежки срещи в Мексико и САЩ. Имайки нужда от само една точка от останалите две игри, може да се играе с пълна свобода.

Хондурас е екип с много проблеми при преместването на топката напред. Те трябва да спечелят тук. Така че от тях се очаква да вземат меча.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG