Кошмарни новини за Дани Ингс

Кошмарни новини за „мърсисайдци“. Нова контузия в коляното сложи преждевременно край на сезона за нападателя на Ливърпул.

24-годишният Дани Ингс ще отсъства от терените в рамките на 7 до 9 месеца заради увредени кръстни връзки на дясното коляно, потвърдиха официално от щаба на Ливърпул. Преди година той получи подобна травма на лявото коляно.Заложи bet365

Междувременно, залози за победа на Ливърпул над Уотфорд у дома в неделя в среща от Висшата лига се приемат при коефициент от 1.28. Шансовете на „червените“ да спечелят титлата в английското първенство са оценени на 4.33, а тези да грабнат трофея от Купата на лигата- на 3.00.

Дани Ингс пострада при победата над Тотнъм с 2:1 за Купата на лигата през миналата седмица. Направените му впоследствие медицински тестове потвърдиха тежката контузия и той ще трябва да се подложи на операция.

„Да кажем, че сме потресени, ще е бъде твърде меко. Дани е такова страхотно момче и работи толкова усърдно. Заслужава по-добър късмет от това… Казаха ми, че отсъствието му ще бъде между 7 и 9 месеца. Дани е силен психически, силен е физически, а ние ще се постараем да го лекуваме по най-добрия възможен начин“, коментира мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365