КПР – Бристол Сити вторник 13 Август

Двубоят между КПР – Бристол Сити ще се проведе на 13 август (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Лигата. След като КПР направи приятен старт на новата кампания в Чемпиъншип, под новия си мениджър. Марк Уорбъртън, ще се надява на успех в Купата на лигата като домакин във вторник вечер.

Коефициентът за победа на КПР е 2.62. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Бристол Сити е 2.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

КПР – Бристол Сити: Статистика Н2Н

КПР не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Бристол Сити.
КПР са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.
Бристол Сити нямат загуба в последните си 5 мача като гост.

КПР – Бристол Сити: Прогноза

Като се имат предвид усилията на двата отбора в началото на сезона, „Над 2,5 гола и двата отбора да отбележат резултат“ хваща окото преди сблъсъка във вторник. Възможно е леко предимство за домакините, но тъй като QPR ще има желание да спечели първата си конкурентна домакинска печалба от кампанията, Warburton вероятно няма да се промени твърде много, докато шефът на Робинс Ли Джонсън ще иска да извади предпочитаните си XI и да получи първия си победа на сезона. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Carbao Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com