КПР – Уест Бром вторник 19 Февруари bet365

Двубоят КПР – Уест Бром от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 19 февруари (вторник) от 21:45 часа. Подмладеният „Уест Бром“ ще се бори за още три точки, когато се отправят към Лондон, за да се изправят срещу Куинс Парк Рейнджърс.

Коефициентът за победа на КПР е 3.25. Равенството в мача е оценено с 3.75.  Коефициентът за победа на Уест Бром е 2.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

КПР – Уест Бром: Статистика Н2Н

Уест Бромич нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
КПР са в серия от 3 поредни загуби.
Наки Уелс е голмайстора на КПР с 6 гола. Джей Родригез има 17 гола за Уест Бромич.

КПР – Уест Бром: Прогноза

Проблемите са много за Стив Макларън преди този мач, тъй като неговият отбор е на три мача губеща поредица и допуснати 4 гола всеки мач в лигата на Loftus Road. Уест Бром е най-добрата страна в лигата и спечели 3 победи в последните 4 срещи и по този начин посетителите се класират за фаворити, за да спечелят този конкурс.

Въпреки че Уест Бром е запазил 4 празни мрежи като гост, ние трябва да разберем, че QPR има способна атакуваща единица. Техните 5 най-скорошни двубои на Loftus Road видяха двата отбора на целта. Затова имаме основателни причини да очакваме висока оценка, когато тези два отбора се срещнат отново тази седмица.

Официални спонсори на EFL Championship са: Thaiairways, Ginsters, Burton Menswear, Mitre.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG