Кралев , Цвети Стоянова няма да има трайни увреждания

Гимнастичката ни по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, която е в „Пирогов“, след като падна от 6-я етаж на дома си в столичния квартал „Надежда“, вече не е в изкуствена кома.
Тя е контактна, заяви пред БТВ спортният министър Красен Кралев:
„Говори и няма да има трайни увреждания“, категоричен е още Кралев.

Той припомни, че съвсем скоро Цвети претърпя успешна, но доста тежка операция на гърбнака:
„Още е много крехка, не трябва да се натоварва с излишна емоция, много внимателно се подбират хората, които я посещават“, допълни министърът.
След падането, гимнастичката получи сериозни наранявания на гръдния кош, корема и прешлените и гръбначния стълб, а лекарите дълго време се бореха за живота й.
Новината за инцидента с Цвети дойде часове, след като отборът ни замина за Европейското в Израел без нея. От треньорския щаб отрекоха Цветелина да е била претоварена физически, нито че нещо, свързано с художествената гимнастика, може да я е тласнало към това да иска да се самоубие. Илияна Раева при пристигането на отбора в София от Израел заяви, че „ако човек иска да се самоубие, нищо не може да го спре“. Момичетата от ансамбъла посетиха Стоянова в „Пирогов“ и ѝ занесоха медал от европейското първенство първенството в Израел. Там те с резервата Любомира Казанова спечелиха третото място

Следвайте всички залози и прогнози за само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.