Краснодар – ПФК Сочи събота 27 Юли

Двубоят между Краснодар – ПФК Сочи ще се пороведе на 27 юли (събота) от 19:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. За пореден път имаме съвпадение, което е силно нееднозначно. Краснодар беше един от най-добрите отбори в страната миналата година и почти зае второто място.

Коефициентът за победа на Краснодар е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на ПФК Сочи е 7.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Краснодар – ПФК Сочи: Двубой статистика

PFC Sochi не е побеждавал в последните си 5 срещи.

Краснодар – ПФК Сочи: Прогнози

Краснодар бе непобеден в 11 от последните си 14 мача и отбеляза два или повече гола в шест от последните им единадесет. Вкъщи те станаха непобедими в 22 от последните си 26 и регистрираха два или повече гола в четири от последните си осем мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com