Кристал Палас – Брайтън и Хоув Албион 14 април

Двубоят между Кристал Палас – Брайтън и Хоув Албион  ще се проведе на 14  април (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.   Мачът е важен и за двата отбора в битката за оставане в лигата.

Коефициентът за победа на Кристал Палас е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на  Брайтън е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Кристал Палас – Брайтън и Хоув Албион: Статистика Н2Н двубои

  • Палас води в скорошните срещи  срещу Брайтън с 5 победи в 12 мача, 4 равенства и 3 загуби.
  • Обратната среща в лигата беше безрезултатно равенство.
  • Екипите се срещнаха за втори път този сезон, в Купата на ФА и Брайтън спечели с 2-1.
  • Гостите  не успяха да вкарат в 4 от последните шест мача.
  • Палас няма значителен домакински рекорд срещу „Чайките“, само 2 победи срещу 1 загуба в последните 5, 2 са равенства.

Прогноза

Палас загуби 3 мача у дома, но те бяха срещу Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Тотнъм. И те не се дадоха  без  борба в никоя от тези игри.

Орлите имат проблеми при гостувания и затова цялостната им форма изглежда слаба. Но  пред своята публика могаъ да спечелят важни точки.

Освен това отборът на Рой Ходжсън са изправени пред отбор като Брайтън, който е без победа в последните си 9 мача. Чайките имат и малко отбелязани голове .

Палас да победи, Палас да отбележи над 1,5 гола

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com