Кристиано „подпали“ мрежата с голов фестивал в Мадрид

Отборът на Реал Мадрид спечели у дома с шумното 6:3 срещу Жирона в двубой от 29-ия кръг на Ла Лига. „Сантиаго Бернабеу“ видя цял сак топки в мрежата, като цели четири пъти се разписа Кристиано Роналдо (11, 47, 64 и 90). Лукас Васкес (58) и Гарет Бейл (86) също вкараха за европейския крал. Гостите от „Монтиливи“ реализираха цели три попадения чрез Кристиан Стуани (29 и 67) и Хуанпе (88). Въпреки победата Реал остава на цели 15 точки от водача Барселона.

Зинедин Зидан заложи на 4-4-2 с Карим Бензема и Кристиано Роналдо на върха на „бялото“ нападение, подкрепяни по крилата от Лукас Васкес и Марко Асенсио. Лука Модрич и Каземиро останаха на скамейката. Пабло Мачин подреди 3-4-2-1 с Кристиан Стуани в предни позиции.

Домакините натиснаха в началото на мача и пресираха високо своя съперник. В четвъртата минута Йохан Мохика сбърка, заобиколен от трима, Марко Асенсио се устреми напред и беше спънат на дъгата. Кристиано шутира силно от статичното положение, но вратарят Ясин Буну се намеси и изби над гредата. В седмата гостите от каталунския град отново не се ориентираха добре, създадоха суматоха в наказателното си поле, Бензема подаде към Лукас Васкес, който фронтално сам срещу вратаря стреля в неговото тяло.

В 70-ата Зинедин Зидан пусна в игра Гарет Бейл и Лука Модрич. В 79-ата Стуани беше много близо до нов гол, но след насочването му с глава кълбото мина встрани. По-малко от минута по-късно Рафаел Варан направи глупост и подаде към Стуани в наказателното поле. Плонжът на Навас обаче не позволи на уругваеца да вкара.

В 86-ата Бейл се измъкна от засадата и прати топката покрай вратаря, реализирайки пети гол за Мадрид. Две минути по-късно домакините допуснаха трето попадение, отново с глава. Хуанпе беше оставен абсолютно сам и реализира от пет метра, разстрелявайки Навас за 5:3. В 90-ата Кроос изведе Роналдо и той мушна четвъртия си гол в мача.

Реал Мадрид показа убийствена атака, но и пропусклива защита. Предстои пауза за национални отбори.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com