Кристиано: Продължавам да доказвам, че съм най-добрият

В гласуването на португалските журналисти Кристиано остави зад себе си вратаря на Спортинг (Лисабон) Руи Патрисио и халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне в Twitter.

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул. Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус. ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com