Кристиансен застава начело на Лийдс Юнайтед

Лийдс Юнайтед са уверени, че са си осигурили подходящия човек за работа с наемането на бившия национал  на Испания Томас Кристиансен като техен нов треньор.

На Елън Роуд се радват на избора, който са направили. Лийдс бяха принудени да си търси нов мениджър след като Гари Монк реши да напусне.

44-годишният Кристиансен  отива на „Елънд Роуд“ след като напусна кипърския АПОЕЛ Никозия. Миналата седмица той успя да доведе отбора до спечелване на местната титла, като те също така са и в последните 16 от Лига Европа.

Управляващият директор Ангъс Киннеар заяви на официалния уебсайт на клуба: „Радваме се да направим това съобщение, с което ви уведомяваме, че успешно завършва задълбоченото и обширно търсене след огромен интерес от цял свят.“

„Искахме да назначим някой, който да ни помогне да създадем печеливша култура в клуба и да обединим всички, които са свързани с Лийдс Юнайтед, като започнем от играчите и стигнем  до феновете, и в крайна сметка да върнем клуба обратно там, където всички ние смятаме, че принадлежим.“

Лийдс завърши на седмо място в Чемпиъншип през изминалия сезон, където в края на сезона не успя да си осигури място в плейофите.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save