Кристиан Пулишич благодари на всички в Борусия (Дортмунд)

Кристиан Пулишич използва официалния си профил в Twitter, за да благодари на всички в Борусия (Дортмунд) – от феновете, през треньорите и играчите, та чак до клубното ръководство.Пулишич увери „жълто-черните“, че ще даде всичко от себе си за отбора в оставащите шест месеца, в които ще доиграе сезона под наем от лондонския клуб и изрече много мили думи по адрес на германския клуб.

“Скъпо семейство на Борусия,

Тежко ми е на сърцето да обявя, че влизам в последните си месеци в нашия/вашия световно прочут Клуб. Сякаш беше вчера, когато пристигнах в Дортмунд като развълнуван, много нервен и още нешлифован, но изключително горд 16-годишен младеж от малко американско градче на име Хърши. Нямах никаква представа какво предстои, но малко след това разбрах, че попадам във възможно най-добрите ръце.

Ако не беше Клубът и вярата на всички тук в младите играчи, нямаше да бъда на нивото, на което съм сега. Беше истинска чест и мечта да обличам жълто-черната фланелка пред Южната трибуна.

В съзнанието ми изплуват много, много паметни моменти, а това, че съм ги изживял още преди да да навърша 20, все още понякога е като сън. Искам да благодаря на всички треньори, за които съм играл и от които съм получавал всички тези възможности.

И на невероятните си съотборници през годините – приехте ме като младо момче, споделихте опита си с мен, помогнахте ми да се развия и да израсна като професионален футболист. За което ви благодаря искрено.

На нашите невероятни фенове: беше привилегия да стоим заедно на Южната трибуна и да усещам как подкрепяте своите героеи. Чувствам се привилегирован, че успях да извървя пътя от привърженик до един от онези, които са поддържани от вас. Приехте ме като един от вас. Благодаря ви.

Също така искам да благодаря на г-н Вацке и г-н Цорк. Беше изключително важно, че в конкретната ситуация се отнесох възможно най-професионално и честно към Клуба. Благодаря им, че намериха начин всички да спечелят от случилото се.

През лятото на 2019 година ще премина в Челси, за да опитам късмета си в ново първенство – Премиър лийг. Привилегия е да подпиша с толкова легендарен клуб и няма търпение да работя здраво, за да помогна на всички играчи от световно ниво в техния отбор. Очаквам с нетърпение да работя с Маурицио Сари и неговия екип.

Но през следващите шест месеца – всичко е Борусия! Не поставяйте под съмнение страстта, желанието ми и 110-процентовата отдаденост към отбора до последния момент от сезона. Всички вярваме, че това е “нашата година” и сме пределно мотивирани да постигнем най-доброто във всички турнири. Кристиан”

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.