Кристъл Палас – Бърнли 1 декември bet365

Двубоят Кристъл Палас – Бърнли от Висшата лига на Англия ще се проведе на 1 декември (понеделник) от 17:00 часа. Два отбора от най-ниските места в класирането на Висшата лига се изправят един срещу друг в 14-и кръг на стадион Селхърст парк тази събота.

Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 1.55. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Бърнли  е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кристъл Палас – Бърнли: Статистика Н2Н

Кр. Палас не е побеждавал в последните си 8 срещи.
Вилфред Заха е голмайстора на Кр. Палас с 3 гола. Сам Воукс има 3 гола за Бърнли.
Кр. Палас са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.

Прогноза

Crystal Palace, отборът, който е отбелязал най-малък брой голове досега във Висшата лига, поема друг отбор с нисък резултат. Палас отбеляза само 8 гола в 13-те си мача.

Само един или нито един от отборите е вкарал в седем от последните девет мача на домакините на двореца. 10 от последните 13 връзки от типа „главата до главата“, включващи тези два отбора, също имат същия статут.

Девет от последните 11 двубоя Н2Н имаха по-малко от 2,5 гола. В осем от последните десет мача на този стадион между тези отбори вкара само единия отбор или никой.

Шест от последните седем двубоя Н2Н имаха по-малко от 2,5 гола.

Всички тези статистики сочат само едно заключение. Мачът ще бъде с ниска атака и малко голове. Има незначителен шанс и двата отбора да вкарат в срещата.

Под 2.5 гола
И двата отбора да вкарат: Не

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclaysbet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG