Кристъл Палас победи с 1:0 Борнемут

Кристъл Палас постигна втора поредна победа в Премиър лийг, след като надделя с 1:0 над Борнемут . Още в 19-ата минута лондончани останаха с човек по-малко след червен картон на Мамаду Сако, но въпреки това се пребориха за трите точки след гол на Джефри Шлуп).

Една промяна беше направил в своя състав Ходжсън и тя беше принудителна – Скот Дан отпадна заради контузия, а неговото място зае Мамаду Сако. Еди Хау направи четири корекции – Хари Уилсън, Филип Билинг, Адам Смит и Крис Мефъм стартираха за „черешките“.

Домакините започнаха по-добре и точно когато се опитаха да усилят натиска си Мамаду Сако провали усилията на своите съотборници, след като в 19-ата минута влезе с високо вдигнат крак в краката на Смит и получи директен червен картон. Проблемите за Рой Ходжсън продължиха, тъй като в 26-ата минута и друг бранител на Палас – Ван Аанхолт, трябваше да напусне терена, но заради контузия.

В 37-ата минута  Шлуп засече с глава центриране на Миливойевич от корнер, но топката премина над вратата. Две минути след това и Борнемут имаше най-добрата си ситуация преди почивката, но Билинг стреля в ръцете на Гуаита.

В началото на втората част гостите пропуснаха страхотна възможност, след като последователно Соланке и Калъм Уилсън не успяха да засекат пред голлинията страхотно центриране на Хари Уилсън. След това обаче Борнемут дълго не успя да измисли нищо в атака и единствено владееше продължително топката.

„Орлите“ пък се защитаваха много спокойно и чакаха шансове за контраатака.

При една такава в 70-ата минута Заха проби добре отляво, след което падна след единоборство с Мефам. Домакините поискаха дузпа, но не получиха такава, макар че може би имаше основания.
В 75-ата минута Соланке проби, но точно преди да нанесе удар топката бе избита. Мината по-късно Дфефри Шлуп откри резултата. Гостите изгубиха в центъра, Макартър веднага подаде към Шлуп, който проби сам и стреля през двама бранители в близкия ъгъл. Рамсдейл не успя да се намеси добре – 1:0. Няколко минути след това лондончани можеха да удвоят .  Tози път стражът на гостите реагира блестящо и спаси страхотен изстрел на Макартър, след който топката отиваше под гредата.

Две минути преди края и Гуаита направи много важно спасяване, след като отрази много опасен нисък удар на Лерма.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.