Кристъл Палас победи с 2:0 Тотнъм

Кристъл Палас победи с 2:0 Тотнъм и ги изхвърли от турнира за Купата на Англия. Това бе и второ отпадане в рамките само на няколко дни, след като в четвъртък вечер “шпорите” бяха отстранени и на полуфиналите за Купата на Лигата, когато Челси надделя след изпълнение на дузпи. Маурисио Почетино бе избрал отслабен състав в битката с Рой Ходжсън, а на терена се появиха млади таланти като Ливър Скип, Жорж-Кевин Нкуду и Кайл Уокър-Питърс. От своя страна Ходжсън заложи на Конър Уикъм, който дълго време лекуваше травма, в центъра на атаката, а той бе подкрепян от Уилфред Заха и Андрос Таунзенд.

В 9-ата минута Шлуп открадна по перфектен начин една топка около дъгата, след което нахлу в наказателното поле, стреля, Газанига спаси, но топката се отклони точно на пътя на коляното на Конър Уикъм и той я прати в мрежата. В 32-ата минута центриране отдясно доведе до дузпа, след като Кайл Уокър-Пийтърс скочи за високата топка, но я отклони с ръка и това бе достатъчно за отсъждането на Кевин Френд. Адрюс Таузънд бе категоричен от бялата точка.

Само няколко минути по-късно Палас бе много близо до трето попадение, когато бърза контра разкъса защитата на Тотнъм, а пас отляво се оказа в непокрития около точката на дузпата Таузънд, но ударът му бе спасен от Газанига. 41-ата минута Лукас Моура бе фаулиран на самата граница на наказателното поле от Макс Майер. Тотнъм изигра отлично ситуацията, след като Трипиър прати топката към Кевин Нкуду в наказалното поле, но французинът пропусна от два опита. Само две минути по-късно “шпорите получиха и дузпа за нарушение на Патрик ван Анхолт срещу Хуан Фойт. При разбъркване в зоната пред наказателното поле на Кристъл Палас Фернандо Йоренте отклони топката към аржентинския защитник, но левият бек на домакините го фаулира. Трипиър обаче стреля встрани от вратата на Сперони.

Второто полувреме започна с натиск от страна на Тотнъм, но “шпорите” трудно достигаха до по-опасни ситуации пред вратата на “орлите”. 62-ата минута Фернандо Йоренте отправи хубав удар, но Сперони спаси. Кристъл Палас пък отговори със също толкова неубедителни контраатаки и нахлувания по крилата, които не доведоха до нищо опасно пред Газанига, а Шлуп получи жълт картон в опит да изпроси нова дузпа за момчетата на Рой Ходжсън в средата на втората част. Така безплодният натиск на момчетата на Почетино в крайна сметка не доведе до попадение във вратата на Сперони и при 2:0 дойде и края на срещата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.