Кристъл Палас – Саутхямптън 16 Септември BET365

Двубоят между Кристъл Палас – Саутхямптън ще се проведе на 16 септември (събота) от 14:30 часа в мач от Висшата лига на Англия. Английският елитен клуб Кристъл Палас потвърди официално за назначението на Рой Ходжсън за свой старши-треньор. Официален дебют начело на тима Ходжсън ще направи в събота в домакинството на Саутхемптън.

Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 3.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Залози за това Саутхямптън да победят се приемат със ставка 2.37.

Рой Ходжсън ще има за задача да върне Кристъл Палас на верния път след кошмарното начало на сезона. Под ръководството на Франк де Бур „орлите“ инкасираха четири загуби в първите четири кръга във Висшата лига без дори да отбележат гол.

Ходжсън за последно води английския национален отбор, който напусна след отпадането от Евро 2016 от Исландия. Последният му клубен тим бе Уест Бромич през 2012 г., а досега в кариерата си специалистът е работил в общо 16 отбора, сред които Малмьо, Интер, Ливърпул, Бристол Сити, Блекбърн, Фулъм и Удинезе.

„Много съм щастлив, че ще бъда мениджър на Палас, клуб който винаги съм обичал и на който винаги съм се възхищавал. Ние разполагаме с множество фенове и амбициите ни са напълно реалистични. В отбора има огромен потенциал за развитие и се надявам, че ще постигнем целите си. Това е една невероятна възможност за мен. Ще работя, за да започнем да печелим точки и да се изскачим нагоре в таблицата“, каза Ходжсън.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG