Кристъл Палас уволни Алън Пардю

Досегашният мениджър на Кристъл Палас Алън Пардю бе уволнен, след като „орлите“ допуснаха осем загуби в последните 10 мача на отбора в Премиър лийг. Поражението от Челси в събота остави Палас на 17-о място във временното класиране, на точка над зоната на изпадащите. През цялата 2016-а година „орлите“ записаха едва шест шампионатни победи в 36 двубоя, въпреки че Пардю заведе отбора на финал за ФА Къп.

Новината бе оповестена от президента на клуба Стив Периш посредством специално изявление, в което благодари на Пардю за работата.

55-годишният специалист бе назначен в Кристъл Палас през януари 2015 година, когато напусна Нюкасъл, за да поеме любимия си клуб. До края на договора му оставаха още 18 месеца. Преди това, като футболист, Пардю записа над сто мача за „орлите“.

„Искам да използвам възможността да благодаря на всички в Кристъл Палас за тяхната фантастична подкрепа. Огромни благодарности към играчите, Стив Периш и борда. Изпитвам страхотни чувства към този клуб и съжалявам, че времето ми тук приключи. Чувствам, че имам специална връзка с клуба и се надявам тя да не е била засегната. Пожелавам на всички, свързани с Кристъл Палас, много късмет за в бъдеще. В това число влизат, разбира се, и феновете, които бяха великолепни“, заяви Пардю на раздяла.
bet365

Следете всички наши експертни анализи,прогнози и предложения за залози с коефициентите на най- предпочитания букмейкър bet365. Бъдете информирани и не пропускайте новини или  събития на живо с нашата Фейсбук страница.

Всички страхотни пазари, за които bet365 предлагат достъп, можете да гледате пряко на Вашия iPhone, iPad или Android. Това  включва футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.