Кристъл Палас – Уотфорд 12 януари bet365

Двубоят Кристъл Палас – Уотфорд от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 12 януари (събота) от 17:00 часа. Селхърст Парк ще бъде домакин на футболния мач.  И двата отбора се стремят да завършат сезона в горната половина на класирането. Орлите са в добра форма и гонят третата си поредна победа. 

Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 2.20. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на  Уотфорд е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кристъл Палас – Уотфорд: Статистика Н2Н

Статистиката на Уотфорд като гост този сезон: 3-4-3.
Уотфорд нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
Миливоевич,Лука е голмайстора на Кр. Палас с 6 гола. Роберто Перейра има 6 гола за Уотфорд.

Кристъл Палас – Уотфорд: Прогноза

Кристъл Палас се стреми да се отдалечи от опасната зона, но Хорнетс е опасен съперник, който произвежда прекрасни дисплеи в топ английския ешалон този сезон.  Уотфорд изигра вълнуващо равенство 3: 3 срещу Борнемут на стадион Виталити в последната им среща в лигата и вярваме, че те ще завършат поне с равен срещу столичния клуб на Селхърст Парк. Играчът, който да наблюдаваме при домакините ще бъде Андрос Таунсенд, а защитниците на двореца трябваше да внимават за нападателя Трой Дийни.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG