Кристъл Палас – Хъл Сити 4:0 bet365

Хъл Сити е третият изпадащ отбор от Премиър лийг. Това стана ясно кръг преди края, след като „тигрите“ загубиха с 0:4 гостуването си на Кристъл Палас. Уилфред Заха (3′) и Кристиан Бентеке (34′) дадоха комфортен аванс на „орлите“ още до почивката. Лука Миливоевич (85′-от дузпа) и Патрик ван Аанхолт (90′) добавиха още два гола през второто полувреме.

Двубоят започна лошо за гостите, които още в третата минута изоставаха в резултата след груба грешка на Ранокия, който не успя да изчисти в отбрана едно балонно центриране от Таунзенд. Това даде шанс на Заха да остане очи в очи с Якупович и да открие резултата. В 34-ата минута Бентеке удвои, след като засече с глава центриране от корнер на Пънчиън.

В 84-ата минута Майкъл Доусън фаулира Шлуп в наказателното поле. Миливоевич бе точен от бялата точка, с което покачи на 3:0. В последната минута Ван Аанхолт оформи крайния резултат, след като получи от Макартър и промуши топката между краката на Якупович.

Хъл Сити остава на 18-о място с 34 точки – четири под спасителната зона. Така „тигрите“ се присъединиха към Съндърланд и Мидълзбро, които също ще играят в Чемпиъншип през следващия сезон. Кристъл Палас и през следващия сезон ще играе в елита. Лондончани имат вече 41 точки.

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!