Крис Уайлдър: Шефилд Юнайтед може да се справи в Чемпиъншип

Мениджърът на Шефилд Юнайтед Крис Уайлдър е убеден, че неговият отбор успешно може да се справи с напрежението, което идва от това, че е на върха на Чемпиъншип на Англия .

Блейдс победиха съперника си Лийдс Юнайтед с 2-1 в петък, за да постигнат трета поредна победа и да се преместят на върха в лигата

„Всяка игра става по-значима, защото сме на върха на дивизията“, каза той пред BBC Radio Sheffield.

„Ще се справим с това: ние нямаме его в съблекалнята, и няма да предприемаме стъпки назад.“

Уайлдър добави: „Това е важен период до Коледа. Искаме да задържим доброто си ниво и да имаме повече такива мачове, които да радват феновете. Те очакваха това толкова дълго.“

„Ние сега се  радваме на момента, но определено имаме цел зад гърба си, заради резултатите, които сме имали и нивото, което сме постигнали“.

Победата на „Елънд Роуд“ е деветата за остриетата в последните им 11 мача и това им помогна да се изкачват на върха за първи път от ноември 2005 г.

„Събрахме група от талантливи футболисти, които се опитваме да организираме, да поддържаме в добра форма и да вървим напред. Те са наистина добри герои“, каза той.

„Тези качества ни дават шанс да отидем навсякъде и да постигнем добър резултат.“

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG