Кубрат Пулев ще получи нов мач за световната титла

Кубрат Пулев ще получи нов мач за световната титла, обяви мениджърът на българина Кале Зауерланд. Става въпрос за пояса на Международната боксова федерация (IBF), който е притежание на британеца Антъни Джошуа.

Шампионът е склонен да направи няколко защити на титлата си в следващите месеци, а от лагера му обявиха списък с трима потенциални съперници – задължителният Джоузеф Паркър, бившият шампион във версия WBC Бърмейн Стивърн и Пулев. Зауерланд е сигурен, че българинът ще стигне до мач за титлата.

„Трябва само да се разберем дали ще е доброволна защита. Пулев е №2 в ранглистата след Паркър и определено е следващият задължителен претендент. Така че дали до края на тази или началото на следващата година, този мач ще го има. Очаквам да стане страхотен бой. Това са две големи момчета. Джошуа влезе с гръм и трясък на професионалния ринг, но има още какво да учи от занаята. Пулев е много силен и шансовете му срещу Джошуа са 50 на 50“, смята германецът, според когото Кобрата ще се представи далеч по-добре отколкото срещу Кличко в края на 2014 г.

„Той подходи с тотално грешна стратегия в онзи мач. Всичко се обърка. Успя да разтърси Кличко, който тогава беше непобеждаван от дълги години. Кубрат не е боксьор само с един удар. Нокаутирал е и по-едри от Джошуа като Димитренко и Устинов. Ще стане интересен мач“, завършва Зауерланд, цитирано от „Тема Спорт“.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози за Бойни спортове само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Източник: Спортал

Save

Save

Save