Куинс Парк Рейнджърс – Норич  2 април

Двубоят Куинс Парк Рейнджърс – Норич от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 2 април (понеделник) от 17:00 часа КПР изглежда като отбор, който си е осигурил място в лигата за още един сезон. Екипът се класира на 15-то място с 13 точки между тях и зоната на отпадане. Те са 5 точки зад сегашните си опоненти и ако искат да завършат по-високо, те трябва да спечелят.

Коефициентът за победа на Куинс Парк Рейнджърс  е 2.37 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на Норич е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Куинс Парк Рейнджърс – Норич: Статистика Н2Н

  • КПР загубиха първия си мач за 5 изхода
  • КПР има само 1 загуба у дома в 5 мача
  • Норич е без победа в 4 гостувания- 3 равенства и 1 поражение
  • Норич отбеляза в последните си 7 гостувания
  • Норич спечели последните си 2 срещи с КПР с обща голова разлика от 6: 0, но и двата мача бяха  на Carrow
  • КПР има 1 победа, 2 равенства и 1 поражение срещу Норич в последните 5 мача на Loftus Road

Прогноза

КПР са силен домакин. Екипът взима много точки у дома срещу отбори със сходно или по-ниско ниво. Те ще се опитат да натиснат Норич и да намалят разликата. КПР са слаби фаворити тук, но те могат и да допуснат гол. Норич често отбелязва при гостувания, а КПР са несигурни в защита.

И двата отбора да вкарат, КПР 0.0 АН

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG