Куинс Парк Рейнджърс – Съндърланд, 10 март

Двубоят КПР – Съндърланд от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 10 март (събота) от 17:00 часа  КПР са на относително безопасно място и не са застрашени от отпадане. Отборът има 10 точки предимство над 22-то място, но трябва да взима точки, иначе нещата може да се променят бързо. КПР обикновенни има проблеми с отбори  над тях в класирането.

Коефициентът за победа на КПР е 1.90 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Съндърланд  е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Куинс Парк Рейнджърс – Съндърланд: Статистика Н2Н

  • КПР не са печелили в 3 поредни мача
  • КПР са без победа в 2 мача у дома
  • КПР допусна 8 гола в последните си 3 мача
  • Съндърленд са без победа в 8 мача
  • Съндърланд са без победа в 6 поредни гостувания
  • Предишната среща между отборите завърши с 1: 1
  • КПР спечелиха 2 и загубиха 3 мача срещу Съндърланд у дома

Прогноза

КПР имат предимството на домакинството, което ги прави фаворити в мача. Екипът обикновено играе добре срещу отборите, застрашени от отпадане и ще се стреми да добави 3 точки към актива си. Можем да очакваме  оживена игра, тъй като и двата отбора имат някои проблеми в защитата.

КПР да победи и над 2,5 гола в мача

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Чемпиъншип са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития мачове и Новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Автор: Бет – БГ / Bet – BG