Роналд Куман засипа с похвали Сити

Наставникът на Евертън определи тима на Гуардиола за най-добрия отбор, който е срещал в треньорската си кариера. Роналд Куман не спести суперлативите си по адрес на водения от Пеп Гуардиола тим на Манчестър Сити след визитата на своя Евертън на „Етихад“ в събота. „Карамелите“ измъкнаха точка от „гражданите“ след великолепни намеси от страна на вратаря Мартен Стекеленбург.

Заложи bet365Междувременно, залози затова Евертън да завърши в топ 4 на Висшата лига този сезон се приемат при коефициент от 9.00. Шансовете Сити да грабне шампионската титла са оценени на 2.10.

Ман Сити (1.45 да победи Саутхемптън у дома следващия уикенд) остана без успех във втори пореден мач във Висшата лига и общо трети във всички турнири, след като завърши 1:1 срещу Евертън у дома. Отборът на Пеп Гуардиола пропусна две дузпи в срещата и още куп чисти голови положения.

„Сити“ игра фантастичен футбол – страхотно движение, много високо темпо, дълбока преса. Мога да кажа, че това е най-добрият отбор, срещу който съм се изправял в треньорската си кариера. Може би бяхме късметлии, че не загубихме и нашият вратар направи мача на живота си. Но футболът е непредвидима игра“, коментира Куман.

Наставникът на Евертън не пропусна да похвали и своя тим за себераздаването и показания борбен дух на терена. Той отличи нападателя Ромелу Лукаку (8.00 да стане голмайстор на Висшата лига), който вкара откри резултата в 65-та минута с хубав гол след самостоятелен рейд.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.