Кълъмбъс Блу Джакетс – Тампа Бей Лайтнинг 15 Април

Двубоят между Кълъмбъс Блу Джакетс – Тампа Бей Лайтнинг ще се проведе на 15 април (понеделник) от 02:08 часа след полунощ българско време в  мач номер три от плейофната им серия в NHL. „Сините якета“ изненадаха „светкавиците“ в първите две срещи, играни във Флорида, и сега ще се опитат да пренесат импулса на домашен лед.

Залози за нова победа на Кълъмбъс се приемат при коефициент от 2.25. Шансовете за успех на Тампа Бей са оценени на 1.68.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Момчетата на Джон Торторела бяха неудържими във втората си визита в „Amalie Arena“. В петък и ликуваха в края след разгромна победа с 5-1 шайби. Така тимът се доближи на две крачки от първия в клубната си история успех в серия от директните елиминации (1.58 да го постигне).

Центърът на Блу Джакетс Мат Дюшийн отбеляза първия си гол в плейофите в петък, а към него добави и три асистенции. Адам Макуейд е с травма в главата и остава под въпросителна за предстоящия двубой.

Тампа ще трябва да се връща на победния път в „Nationwide Arena“ без водещия си голмайстор Никита Кучеров, който изтърпява наказание. Капитанът Стивън Стамкос отправи осем удара към вратата на съперника в предишните два мача, но нито един от тях не порази целта.

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 НХЛ можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile android. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com