Къри се вихри с 31 точки, Голдън Стейт продължи рекордна серия

Стеф Къри отбеляза 31 точки, 20 от които в третата четвъртина, а отборът на Голдън Стейт победи Финикс със 138:109 в мач от редовния сезон на Националната баскетболна лига на САЩ и Канада (НБА). Уориърс продължават да водят в Западната конференция, след като надвиха Сънс и продължиха рекорда си без поредни загуби до вече 106 срещи.
„Това е впечатляващ знак за постоянство“, каза старши треньорът на отбора Стийв Кер, който преди мача шокира обществото със самопризнанието, че пуши марихуана. Кер все пак обясни, че го е правил едва два пъти през миналия сезон с лечебна цел, след като беше няколко месеца извън играта заради хронични болки в гърба.

Къри вкара пет пъти от зоната за три точки в коша на Сънс, а Клей Томпсън завърши срещата с 26 пункта и шест тройки. Кевин Дюрант добави 20 точки в полза на Уориърс, за които Дреймънд Грийн постави рекорд за сезона с цели 13 асистенции. Всички те помогнаха на Голдън Стейт да продължи серията си без поредни загуби в лигата от април 2015-а насам, когато Уориърс отстъпиха на Сан Антонио и Ню Орлиънс.

Именно Спърс и Лос Анджелис Клипърс са най-сериозните съперници на Голдън Стейт в битката за титлата на запад, като Уориърс са с баланс 17-3, лидерът в Югозападната дивизия Сан Антонио е с 16-4, а Клипърс е втори в тихоокеанската с 16-5. Юта пък победи със 105:98 Денвър и се изравни по победи с лидера на югозапад Оклахома Сити. И двата тима обаче изостават с по едва 12 победи до момента.

Лос Анджелис Лейкърс остана на трето място в дивизията на Уориърс и Клипърс, след като падна със 100:103 от Мемфис. Трой Даниелс отбеляза рекордните за кариерата си 31 точки, а Гризлитата спечелиха след три пропуска на Джулиъс Рандъл от наказателната линия 5.9 секунди преди финалната сирена. Мемфис е трети на югозапад с баланс 13-8.

Доверете се на най- добрите коефициенти и предлоцения за залози само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Ако това спортно събитие е покрито от live streaming на bet365, можете да гледате срещата на вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за футзал за livescore. bet365 Коефициенти

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и новини от всички краища на света Bet365 Livescore.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

bet365