Кьолн – Байерн Мюнхен 16 Февруари

Двубоят Кьолн – Байерн Мюнхен от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 16 Февруари (неделя) от 16:30 часа. Кьолн ще бъде домакин на Байерн Мюнхен тази неделя в германската акция на Бундеслигата. Байерн ще се надява да се върне към победните си серии в мача в неделя след равенството 0:0 от миналия уикенд с РБ Лайпциг.

Коефициентът за победа на Кьолн е 12.00. Равенството в мача е оценено с 7.50. Коефициентът за победа на Байерн Мюнхен е 1.20. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Кьолн – Байерн Мюнхен: Статистика Н2Н

Джон Кордоба е голмайстора на Кьолн с 7 гола. Роберт Левандовски има 22 гола за Байерн.
Кьолн не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Байерн.
Кьолн не са губили в последните 5 свои домакинства.

Кьолн – Байерн Мюнхен: Прогноза

Смятаме, че тази среща вероятно ще види отбелязани голове и в двата края на терена. Ние подкрепяме двата отбора да отбележат гол в тази среща. Байерн е вкарал поне три гола във всеки от последните си три мача в Бундеслига. Междувременно Кьолн отбеляза поне два гола в четири от последните си шест мача от Бундеслигата. Също така смятаме, че победата за Байерн и двата отбора да отбележат в мача може да е вероятен резултат тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.bet.bet-bg.combet365bonus

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG. com