Лайпциг – Майнц 16 декември bet365 de

Двубоят Лайпциг – Майнц от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 16 декември (неделя) от 16:30 часа.  Един от най-добрите отбори в лигата е домакин на отбор от средата на класирането на Red Bull Arena за финала на 15-ти кръг от състезанието.

Коефициентът за победа на  Лайпциг  е 1.44.  Равенството в мача е оценено с 4.75. Коефициентът за победа на Майнц 05   е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лайпциг – Майнц: Статистика Н2Н

Статистиката на РБ Лайпциг като домакин този сезон: 5-2-0.
1. FSV Mainz 05 са в серия от 3 поредни победи като гост.
РБ Лайпциг не са губили в последните 8 свои домакинства.

Лайпциг – Майнц: Прогноза

Домакинът изглежда фаворит да спечели . Те са непобедени срещу Майнц на този стадион. Лайпциг също не е победен в 15 от последните 20 мача. Екипът понастоящем се радва на серия от 7 мача без загуба и е загубил едва един от последните си 13 мача пред своята публика.

Майнц наистина се бори точно сега, особено в сравнение с Лайпциг. Те са без победа в последните си 20 опита и   в пет от последните си десет като гост.

100% от мачовете на този стадион показзаха и двата отбора да вкарват. Тези мачове също имаха над 3,5 гола.

RB Лайпциг да спечели
И двата отбора да вкарат: ДА

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG